Tűzvédelmi szakvizsgát  tartunk 2019.05.29-én az alábbi foglalkozási ágakban dolgozóknak
 

 

 • (1) Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők. (18.000 Ft/fő) 

 • (2) Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők (18.000 Ft/fő).

 • (3) Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők (18.000 Ft/fő).

 • (4)Tűzgátló, füstgátló nyílászáró-szerkezetek beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.   (22.000 Ft/fő)

 • (5) Tűzoltó-vízforrások felülvizsgálatát végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsátható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki szakképesítéssel vagy érettségivel rendelkezik (30.000 Ft/fő).

 • (6) Pirotechnikai szakbolti eladók, raktárkezelők, terméküzemeltetők, anyagéstermékgyártás-vezetők.

 • (7) Tűzoltó készülékek karbantartását végzők A 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára szakvizsgára az a személy bocsátható, aki a felkészítő tanfolyamon részt vett, legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki szakképesítéssel vagy érettségivel rendelkezik, valamint legalább 3 hónap tűzoltó-készülék karbantartó műhelyben eltöltött gyakorlati idővel rendelkezik. (45.000 Ft/fő).

 • (8) Beépített tűzjelző berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását,telepítését, felülvizsgálatát végzők.

 • (9) Beépített tűzoltó berendezések kivitelezését, karbantartását, javítását,telepítését, felülvizsgálatát végzők.

 • (10) Beépített tűzjelző berendezéseket tervezők, a kivitelezésért felelősműszaki vezetők, valamint az üzembe helyező mérnökök.

 • (11) Beépített tűzoltó berendezéseket tervezők, a kivitelezésért felelősműszaki vezetők, valamint az üzembe helyező mérnökök.

 • (12) Tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazását, karbantartását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.   (18.000 Ft/fő).

 • (13) Beépített hő- és füstelvezető rendszerek telepítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy  építőipari vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik (22.000 Ft/fő).

 • (14) Erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálatát végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálója vagy műszaki mérnöki végzettséggel rendelkezik (29.000 Ft/fő).

 • (15) Tűzgátló tömítések beépítését, felülvizsgálatát, karbantartását, javítását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel szakképesítéssel,vagy érettségivel rendelkezik.  (18.000 Ft/fő).

 • (16)Tűzállóságot növelő burkolatok beépítését, karbantartását végzők Az 45/2011. (XII.7.) BM rendelet alapján  ebben a foglalkozási ágban szakvizsgára az a személy bocsájtható, aki legalább az Országos Képzési Jegyzékben szereplő műszaki vagy építőipari, vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítéssel, vagy érettségivel rendelkezik.  (18.000 Ft/fő).
 • Nettó árak!

tűzvédelmi_szakvizsga_foglalkozási_ágak_
tűzvédelmi_szakvizsga_2019.05.29..png